Brussel: 70 euro kosten per leveringsadres. Leveringen vinden plaats op de begane grond. Voor leveringen op de eerste verdieping en hoger is een lift vereist tegen een meerprijs van 75 euro in Brussel.

Ons team zal een bezorgafspraak maken en bevestigen, zodat u een tijdslot van morgen (9u-12u) of namiddag (12u-17u) krijgt.

Ons professionele bezorgteam van 2 mannen zullen indien nodig alle verpakking in uw huis samenstellen en de te recyclen verpakking meenemen.

We zijn trots op onze korte doorlooptijden omdat de meeste van onze producten op voorraad zijn in ons magazijn, we streven er altijd naar om uw meubels binnen 7 dagen te leveren in de regio Brussel.

Om bezorgkosten te voorkomen, kunnen we een ophaling vanuit ons magazijn in Brussel regelen. Neem contact met ons op om een ​​afspraak te maken voor deze service.

We leveren vaak elders in België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, en we leveren graag uw meubels naar alle uithoeken van de wereld, neem contact met ons op voor een offerte. We zullen met u samenwerken om een ​​concurrerende offerte voor levering te maken.